PPKE-ITK együttműködés

2024. március 21. csütörtök

Intézetünk szoros kapcsolatban áll a PPKE Információs Technológiai és Bionikai karával. Kutatóink közül számosan oktatnak a kar kurzusain, illetve számos ITK-s diák kapcsolódott Intézetünk kutatásaihoz és készítette el BSc és/vagy MSc diplomamunkáját.

A Pázmány ITK legfontosabb célkitűzése az emberközpontú információs technológia oktatása és kutatása, széleskörű, az élettudományok alapjait is felölelő szemlélettel, a legújabb csúcstechnológiák alapján; olyan szakemberek képzése, akik mély és több tudományágat is felölelő elméleti és gyakorlati tudással felvértezve a modern gyakorlati problémák és a tudományos kutatás széles körének alkotó szakemberei lesznek.
A mérnöki és informatikai tudás átadása mellett kiemelt fontosságú a személyes kapcsolat szerepe is, így a hallgatókra fiatal munkatársként tekintünk. A kutatómunkákat szegélyező konzultációk során, a mester-tanítvány viszonyban nemcsak tudósgenerációk felhalmozódott szakértelmét adjuk át, hanem abban is segítjük hallgatóinkat, hogy felfedezzék, kik is ők valójában, és megtapasztalják, hogy milyen eredmények elérésére képesek.
Képzéseink az ALÁBBI linken megtekinthetők!

Bemutatkozás a YouTubeon.

<< Vissza