Flerkó-Bárdos Junior díj Skrapits Katalinnak

2022. június 2. csütörtök
Címkék: Hírek

Ismét gratulálhatunk Skrapits Katának egy szép sikerhez. Ezúttal a Flerkó - Bárdos Alapítvány díjazta eredményes munkáját.

Ismét gratulálhatunk Skrapits Katának egy szép sikerhez. Ezúttal a Flerkó - Bárdos Alapítvány díjazta eredményes munkáját.

A Flerkó - Bárdos Alapítvány 2019-ben hozta létre és hirdette meg az emlékéremmel és pénzjutalommal díjazott pályázatot.
"Az emlékérem célja, hogy ösztönözze és támogassa a tudományos kutatás és utánpótlás-nevelés területén nemzetközi szinten is kimagasló eredményt elért endokrinológusok, neuroendokrinológusok és anatómusok munkáját, elismerje eredményeiket. Az emlékérem neve: Flerkó-Bárdos emlékérem, mely két kategóriában kerül kiosztásra: junior és senior."

Intézetünkből eddig Kovács Krisztina és Fekete Csaba nyerték el a senior kategória díját, ez évtől pedig elmondhatjuk, hogy a junior kategóriának is van nyertese a KOKI-ban. Mivel pedig a junior kategória megnyerése nem kizáró ok ahhoz, hogy később valaki a senior kategóriában is győztes lehessen, Skrapits Katának néhány év múlva erre is esélye lehet, ha továbbra is ilyen sikerrel folytatja munkáját, amihez ez úton is szívből gratulálunk.

<< Vissza